Projectleiding & Strategie Omgevingswet, Ruimtelijke Ordening en Fysiek Domein I Van der Galiën Omgevingsadvies

Wie wij zijn

Over van der Galiën Omgevingsadvies

Wie wij zijn

Van der Galiën Omgevingsadvies is het adviesbureau van Marije van der Galiën. Het bureau is in 2014 gestart en richt zich met name op Noord-Nederland: Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij geloven in een goede samenwerking en zijn in staat ingewikkelde vraagstukken op te pakken. Wij zijn breed inzetbaar binnen het fysieke domein als projectleider, projectmanager, procesbegeleider, beleidsadviseur en strateeg. Wij werken zowel in teamverband als zelfstandig. Dit doen wij met de volgende kernwaarden in gedachten:

Kernwaarden

Verbinden

Onze kracht is het verbinden van partijen met soms verschillende belangen. Dit doen wij door authentiek en open te zijn. “Zeg wat je doet, en doe wat je zegt”.

Integraal

Voor het beste resultaat is een integrale werkwijze belangrijk; een werkwijze waarbij verschillende werkvelden  orden betrokken en erschillende belangen worden afgewogen.

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering richting onze opdrachtgevers en contactpersonen is een belangrijke toegevoegde waarde om de beste resultaten te boeken, waar alle partijen het meest bij gebaat zijn.

Resultaatgericht

Ondanks dat het pad weleens gewijzigd kan worden, blijven wij in samenwerking met de betrokken partijen altijd gericht op het gewenste resultaat. Onze daadkrachtige houding ondersteunt hierbij.

Duurzaam

De kracht om te gaan voor een goede, lange termijn relatie. Met duurzaam wordt ook bedoeld het realiseren van projecten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Recensie

Ik heb Marije ervaren als een fijne collega waar je op kunt bouwen, met veel kennis van de Omgevingswet.

Voor mij is zij een belangrijke sparringpartner binnen het projectteam Omgevingswet, met veel concrete ideeën om de implementatie Omgevingswet met elkaar te realiseren.

Tineke-Blokzijl-web

Tineke Blokzijl I Projectleider Omgevingswet

Eemsdelta

Marije van der Galiën

Eigenaresse

Mijn persoonlijke benadering richting onze opdrachtgevers en contactpersonen is een belangrijke toegevoegde waarde om de beste resultaten te boeken, waar alle partijen het meest bij gebaat zijn.

Marije van der Galiën maakt tevens onderdeel uit van de Omgevingsdames.

Over Marije van der Galiën I van der Galiën Omgevingsadvies

Opleidingen

Publieke strategie en leiderschap AOG School of Management

Vastgoedkunde (MScRE) Rijksuniversiteit Groningen

Omgevingsrecht
Open Universiteit Utrecht

Publieke strategie en leiderschap
AOG School of Management

Omgevingsrecht
Open Universiteit Utrecht

Vastgoedkunde (MScRE)
Rijksuniversiteit Groningen

Contact

Neem voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat contact op met ons.